Om Rytters Foto

HVEM:
Benny Rytter

HVOR:
Jeg arbejder ud fra midten af Nordjylland, nærmere bestemt Kirkholt tæt på Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og Aalborg

HVAD:
Fotograf, bryllupsfotograf, erhvervsfotograf, portrætfotograf, reklamefotografi og produktfotograf.

Som portrætfotograf fokuserer jeg på at fange “mennesket” i billedet og har en passion for fotografier har et ”udtryk”, jeg er specielt begejstret for ansigts og skulderportrætter da vi som beskuer kommer rigtig tæt på mennesket.

Portraiture contemporary

Peter Schrøder

Når jeg arbejder som erhvervsfotograf er jeg i sær begejstret for at finde en måde, at vise virksomheden på, der er tiltalende, retvisende og samtidig giver virksomheden unikke billeder der fortæller om netop denne virksomhed.

Morten fra Fandanko i Aalborg

Fandanko Aalborg

I laboratoriet på Spritfabrikken

Spritfabrikken

Jeg har en målsætning om at de der køber billeder  skal kunne li’ billederne, derfor bruger jeg megen tid på at afstemme forventninger med den enkelte, uanset om der er tale om et billede til en artikel,  et produktbillede, et portræt af en gravid kvinde eller en brudgom.

Benny_Rytter_Bump_And_Baby_August_DK_12_GOLD

Store forventninger

I sær når det drejer sig om bryllupsfotografering er kontakten mellem brudepar og fotograf vigtig, vi bliver inviteret til et meget privat øjeblik i to menneskers liv, så det er fantastisk vigtigt at vi får en ide om hvem vi skal fotografere.

Louise & Morten

De lykkelige

For at opnå en god atmosfære mellem dem der skal fotograferes og mig, bruges en del tid på at samtale inden, da det er vigtigt at vi sammen opnår det bedste resultat…. foto opgaver er et samarbejde.

I fritiden fotograferer jeg også, jeg har stor glæde af natur og landskabs fotografering. Det giver stor glæde når det endelig lykkedes at få et seværdigt billede, hvor både lys, skarphed og komposition er i top. Jeg deltager i internationale konkurrencer og modtager løbende anerkendelse for mit arbejde.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s